Alza vánoční nákupy na jedničku

Autor: prověřené zboží Datum publikování: Prosinec 2014

Vánoce jsou již úspěšně v tomto roce 2014 za námi. Přinášíme Vám informaci o obchodu, kde se nám nejlépe a nejrychleji podařilo nakoupit vánoční dárky.

Ocenění o vánoční nákupy na jedničku udělujeme tento rok obchodu Alza.cz

Různé druhy zboží jsme si vybrali přes internetový obchod v nedělních nočních hodinách 21. prosince. Aby vyzvednutí zboží probíhalo co nejrychleji, zvolili jsme jako formu platby bezhotovostní úhradu platební kartou online.

22. prosince v dopoledních hodinách jsme obdrželi zprávu, že všechno zboží je pro nás připravené k vyzvednutí v hlavní pobočce na Praze 7.
S vyzvednutím objednávky jsme úmyslně počkali na odpolední hodiny, kdy je nápor zákazníku největší. Praha byla zaplněna auty v kolonách kam se jen člověk podíval a přitom MHD bylo poloprázdné. S kolegou jsme se rozdělili a jeden vyrazil autem a druhý hromadnou dopravou.
Pokud jste se vydali autem, Alza měla připravena další parkoviště. Na které Vás nasměrovala obsluha, která stála u brány hlavního parkoviště.
Cesta MHD byla časově rychlejší, a i pohodlnější. Ať metro, tramvaj či autobusy byli poloprázdné. Což se o silnicích říci nedalo. Zřejmě se většina lidí ve vánočním shonu rozhodla své dárky vyzvedávat auty.

01-alza-vanocni-parkovani

Jsme na místě, první vteřiny na stopkách běží a jdeme si pro lísteček k automatu, s kterým následně můžeme do části s výdejem zboží.
Lidí všude kolem nás opravdu hodně. Někteří teprve vybírají a radí se s odborníky. Všudepřítomné hostesky zpříjemňují čekání zákazníkům rozdáváním dobrůtek.

02-alza-pokladny

Nejpočetnější skupina stála frontu na hotovostní platební automaty. Ti co měli přidělené číslo z vyvolávacího systému využívali volné chvíle a prohlíželi si vystavené zboží. Nešlo tedy lehce odhadnout, která fronta je větší. Obchodníci nezaháleli, a nová čísla byla vyvolávána v rychlém tempu. A tak tedy obě fronty byli rychle odbavovány. My jsme mezitím došli k dvěma automatům sloužící pro již zaplacené objednávky. Dva automaty a u každého pouze jeden člověk. Na řadu jdeme ve chvilce. Zadali jsme číslo objednávky a PIN. S obdrženým papírkem se normálním krokem přemisťujeme do čísti s výdejem zboží.

03-alza-vyzvednuti-objednavky

Jaké překvapení, naše objednávka již je připravena k výdeji na pásu a čeká až se jí ujme zaměstnanec Alzy u výdejové přepážky, kterých je tu opravdu dostatek. Fascinuje nás jakou rychlostí odbavují připravené objednávky a jak rychle blikají tlačítka na informačním monitoru. Jsme na řadě, zaměstnankyně s úsměvem pozdraví, převezme si papírek, zkontroluje zda je všechno zboží připravené a v pořádku. Nabízí nám zdarma tašky a pomáhá se zbožím. Vše jde jako po másle, přeje nám hezké svátky a my jsme na odchodu.

04-alza-cekani-na-vydej

Koukáme na stopky, uběhlo 13 minut 27 vteřin od našeho příchodu do vstupní brány. Neuvěřitelná rychlost. Ještě se ohlížíme za sebe při odchodu na to velké množství lidí, které čeká na své zboží. Osazenstvo se rychle mění. Žádné dlouhé čekání.

Výborná volba na nákup dárků i takto na poslední chvílí kdy je největší nápor zákazníků.

Děkujeme za nejpohodlnější vánoční nákup v obchodě Alza.cz.


Autor: prověřené zboží Datum publikování: Prosinec 2014


Další recenze plné zkušeností

DeWALT DCD

Poslední generace kompaktní příklepové vrtačky / šroubováku
Cena: od do v e-shopech

GORENJE GV663C60 UltraClean

Myčka nádobí GORENJE GV663C60 UltraClean je vestavná myčka s velkou kapacitou, tichým provozem a pokročilými funkcemi pro dokonalou h...
Cena: od do v e-shopech

Xerox WorkCentre 3025BI

Levný a rychlý tisk včetně kopírování a skenování přes WiFi i USB. To je černobílá laserová multifunkční tiskárna WorkCentre 3025BI o...
Cena: od do v e-shopech

Gastroback 42510

Ideální pro bezpečné vaření zeleniny, rýže, ryb a masa.
Cena: od do v e-shopech

Samsung G900 GALAXY S5

Samsung Galaxy S5 nový mobilní telefon kde posun ve vývoji je opravdu znát.
Cena: od do v e-shopech