Půjčka na vánoce

Autor: prověřené zboží Datum publikování: Listopad 2014

Jako každý rok, většina z Vás se již připravuje na vánoční čas a obdarovávání svých blízkých pěknými dárky. Každý rok, si na tento dobrý skutek půjčuje čim dál více lidí.

Pokud i vy jste se rozhodli pro takovýto krok zadlužení. Ať jakožto poslední z možností a s uvážením, že se bez půjčky na tyto vánoce neobejdete. Rádi bychom Vám poradili, jak při takovém kroku ušetřit a neplatit zbytečně velké úroky.

Jistě určitě víte, že půjčku si můžete pořídit od banky, či nebankovní instituce. U banky máte často nejlepší úroky a záruky. Jenže banka zrovna každému nepůjčí. Proto jsou tak úspěšné nebankovní instituce, u kterých ale necháte několikanásobné úroky.

Tento rok sílí velký zájem o takzvané aukce půjček. Nespornou výhodou je, že si půjčujete na přímo od lidí jako jste vy, co mají našetřeno nějakou korunu navíc.Nikoli tedy od bank a jiných nebankovních institucí.

Díky formě aukce půjček ušetříte velké peníze za poplatky a úroky. Například pomocí platformy Loanis, si jednoduše, rychle a bezplatně založíte účet. Po vyplnění profilu o Vás a Vašich možnostech splácet jen vystavíte poptávku na částku kterou si chcete půjčit. Určíte optimální úrok a na jak dlouho by jste chtěli splácet. Od této chvíle se žádost o půjčku objeví v seznamu dostupném lidem, kteří jsou ochotní půjčovat své úspory.

Nyní jen sledujete, jak investoři dávají různé proti nabídky. Když mají opravdu o Vaši půjčku zájem, předhání se v tom kdo Vám dá výhodnější podmínky v podobě nižšího úroku. Tímto přirozeným konkurenčním prostředím se Vám dostane té nejvýhodnější půjčky, kterou by jste nemuseli získat ani v bance, natož u nebankovní instituce.

Zkušenosti s platformou na aukci půjček od firmy Loanis je již ověřena mnoha spokojenými lidmi, kteří se rozhodli pro půjčku formou aukce. Sami se můžete přesvědčit na webové stránce www.loanis.cz


Autor: prověřené zboží Datum publikování: Listopad 2014


Další recenze plné zkušeností

SNADNO & RYCHLE – Roman Vaněk

Nová velkolepá kuchařka od uznávaného experta v gastronomii Romana Vaňka, tentokrát zaměřena na 111 rychlých rodinných pokrmů.
Cena: od do v e-shopech

Samsung Galaxy S III

Mobilní telefon Samsung GALAXY S III nás zkrátka dostal.
Cena: od do v e-shopech

Scalibor antiparazitní obojek 48cm

Zajisté by jste Vašeho čtyřnohého přítele uchránili před zakousnutí se a přisátí se různých ektoparazitů. Vhodným prověřeným pomocník...
Cena: od do v e-shopech

Grand Theft Auto V – PC (GTA 5)

Exkluzivní recenze o Grand Theft Auto V PC která vyšla před několika hodinami.
Cena: od do v e-shopech

Fiskars Nůžky na živý plot

Fiskars Nůžky na živý plot SingleStep 114730, finská kvalita za rozumnou cenu s prodlouženou zárukou na 5 let.
Cena: od do v e-shopech