Investiční stříbro 1 Oz Johnson Matthey

Autor: prověřené zboží Datum publikování: Prosinec 2015

Dnes se podíváme na recenzi tak trochu jiného zboží. Hlavně teď v období Vánoc jsem od lidí kolem sebe vyslechl povzdechy, co vlastně mají svým blízkým dávat za originální dárky? Co si koupit za peníze, co našli pod vánočním stromečkem? Zdá se mi, že každým rokem je těžší a těžší tuto otázku zodpovědět. Oblečení, elektronika, to už většinou každý díky dnešním levným cenám o proti minulosti má. Šperky, zde je zas potřeba se trefit do vkusu. Letos jsem tedy měl jednoduchou odpověď na originální dárek.

Investiční stříbro v podobě investičního slitku. Zlato a stříbro v posledních letech upadá v zapomnění a málo kdo si dnes již vybaví jeho přednosti.
Zlato je v dnešních dnech nadhodnocené a jako dárek je pro úzkou skupinu lidí. Za to stříbro je cenově dostupné a pro mnoho lidí více blýskavé, než zlato.

Pokud by jste se rádi dověděli více o investici do drahých kovů, případně obdarovanému rádi jako bonus dopřáli hodnotné informace o jejich dárku doporučuji přibalit knihu: „Investujte do zlata a stříbra, Všechno co potřebujete vědět o drahých kovech“ od autora Michael Maloney.
Takováto kombinace dárku stříbrného investičního slitku a knihy plné vědomostí nemůže urazit nikoho. Z mého pohledu lepší, než darovat peníze v obálce. Třeba právě tímto zachráníte budoucnost svých blízkých v případě nenadálých změn v ekonomice, které se periodicky v historii opakují. I o tom se v knížce můžete dočíst.

Jako dárek shledávám více zajímavější investiční slitky, než například mince. Mince mají vyraženou hodnotu například 1 dolar. Což pro nezkušené obdarované může být matoucí, jelikož cena takové investiční stříbrné mince je více něž několikanásobná. Zatímco na slitku je uveden pouze název rafinérie, ryzost, váha a případně unikátní sériové číslo.

Prověřili jsem pro Vás českého internetového prodejce investičního stříbra a zlata Silverum.cz. U tohoto prodejce si není možní zakoupené zboží vyzvednout osobně a je potřeba obchodníkovi tedy o to více důvěřovat. Nákup i následující platba předem proběhla hladce. Na online chatu byl k dispozici vždy odborný poradce, který dokázal poradit jak s výběrem, platbou tak i informací o aktuálním stavu objednávky. Do tří dnů od platby dorazila cenná zásilka poštou.

Níže na videu můžete shlédnout unboxing (rozbalení) takové zásilky, která Vám dorazí poštou domu. Sami se tak můžete přesvědčit o obsahu a kvalitě balení. Nákup investičních kovů přes internet u tohoto prodejce můžu vřele doporučit.

Jaké jsou výhody a nevýhody investičního stříbra jako dárek?

  • Originální dárek
  • Rozšíření vědomostí obdařeného
  • Zajištění v případě ekonomických změn
  • Hmatatelná hodnota, jejíž cena bude v dlouhodobém čase udržovat svou hodnotu vůči inflaci
  • V případě potřeby jednoduchý odkup stříbra za peníze.
  • Ve větším množství vystává otázka, jak bezpečně stříbro uskladnit a ochránit proti krádeži.


Autor: prověřené zboží Datum publikování: Prosinec 2015


Další recenze plné zkušeností

LG G3 32GB (D855)

LG G3 Korejský Král a jeho vlajková loď, mini recenze prověřeného mobilního telefonu. Doporučujeme!
Cena: od do v e-shopech

Fiskars Nůžky na živý plot

Fiskars Nůžky na živý plot SingleStep 114730, finská kvalita za rozumnou cenu s prodlouženou zárukou na 5 let.
Cena: od do v e-shopech

Přepěťová ochrana APC SurgeArrest

Jak ochránit domácnost plnou drahé elektroniky před nechtěným přepěťovým rázem?
Cena: od do v e-shopech

Samsung Galaxy S III

Mobilní telefon Samsung GALAXY S III nás zkrátka dostal.
Cena: od do v e-shopech

Playstation 4

Playstatipm 4 zkušenosti uživatelů. PS 4 je herní konzole od společnosti Sony Computer Entertainment. Konzole je nástupcem PlayStatio...
Cena: od do v e-shopech