Kreativní a výukové hračky

Autor: prověřené zboží Datum publikování: Červen 2014

Kdo si hraje nezlobí praví jedno přísloví. Jak ale vybrat pravě ty správné hračky, které budou rozvíjet fantazii dítěte tím správným směrem? Inspirací může být internetový obchod https://kuchynky-hracky.cz/

Děti nejraději a nejčastěji napodobují rodiče a dospělé ve svém okolí. Není tedy divu že holčičky si chtějí hrát na vaření, pečování o miminko a chlapečci zas po vzoru tatínka se starat o dům, zahradu a provádět kutilské experimenty.

I s těmito nejčastějšími herními aktivitami mohou pomoci hračky, které dítě zabaví a přitom mu nehrozí například nebezpečí úrazu jako při použití reálných pomůcek.

Kuchyňky pro děti se vyrábějí z dřevěných či plastových materiálů. Na výběr je mnoho pestrých dětských kuchyněk, které obsahují veškeré dětské kuchyňské spotřebiče, které naleznete v opravdové kuchyni. Jako úložné prostory pro dětské kuchyňské nádobí slouží skřínky u kterých se dají otvírat a zavírat dvířka. Celé provedení bývá zpracováno do úplných detailů, aby si děti mohli mačkat a otáčet knoflíky. Některé modely mohou vydávat i věrohodné zvuky u jednotlivých imitací spotřebičů.

Domečky pro panenky od nízkopodlažních až po několikapatrové provedení nejen zabaví Vaší holčičku na dlouhé období, ale také zároveň má i důležitý vliv na rozvoj dítěte, které se při hrách s panenkami naučí co jednotlivé pokoje obsahují za věci, jaké tam plní účel a tak celkově získají návyky z chodu domácnosti.

Zahradní domečky, či domečky do dětských pokojů vytvoří osobní prostor, kde si dítě může nerušeně rozvíjet svou fantazii, ale také si dopřát odpočinku. Nejčastěji jsou k dispozici dětské zahradní domečky z plastových materiálů, které děti udrží v bezpečí a zároveň jsou odolné venkovním podmínkám a dobře se udržují.

Pískoviště miluje bezpochyby každé dítě, nehledě na to zda máte holčičku či chlapečka. Investice do pískoviště se vyplatí už v brzkém věku dítěte. Pískoviště totiž poskytne hrací prostor v různých fázích vývoje dítěte a tak přijde k užitku po několik let. Ať už jen jako malý dloubají do písku, přehazují ho z místa na místo, nebo postupem času dělají bábovičky, či staví monstrózní stavby za použití bagrů a jiných dětských hraček. Plastová pískoviště mají tu výhodu, že je můžete naplnit vodou a využít je tak i pro vodní hrátky. Zároveň je plast dobře udržovatelný a skladný, pokud například mimo sezónu chcete pískoviště uklidit.

Nejen zmíněné prověřené dětské hračky od předních amerických a evropských výrobců nabízí internetový obchod https://kuchynky-hracky.cz/.


Autor: prověřené zboží Datum publikování: Červen 2014


Další recenze plné zkušeností

SNADNO & RYCHLE – Roman Vaněk

Nová velkolepá kuchařka od uznávaného experta v gastronomii Romana Vaňka, tentokrát zaměřena na 111 rychlých rodinných pokrmů.
Cena: od do v e-shopech

MORPHY RICHARDS 48780

Výborný parní hrnec pro přípravu zeleniny, masa, omáček, rýže, ryb.
Cena: od do v e-shopech

WD 2.5″ Elements 1TB přenosný disk

Malý přenosný disk s velkou kapacitou úložného prostoru pro Vaše data. To je Western Digital 2.5" Elements Portable 1000GB (1TB).
Cena: od do v e-shopech

Scalibor antiparazitní obojek 48cm

Zajisté by jste Vašeho čtyřnohého přítele uchránili před zakousnutí se a přisátí se různých ektoparazitů. Vhodným prověřeným pomocník...
Cena: od do v e-shopech

Samsung G900 GALAXY S5

Samsung Galaxy S5 nový mobilní telefon kde posun ve vývoji je opravdu znát.
Cena: od do v e-shopech